Sisu Hockey Hämeenlinna ry toivottaa 4-10-vuotiaat Leijonat - tytöt ja pojat - tervetulleiksi mukaan Leijona-kiekkokouluun.  Leijona-kiekkokoulussa koulutetut ohjaajat opastavat lasta luistelun ja jääkiekon pariin ikä- ja taitotason mukaan. Sekä tytöille että pojille sopivat tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Kiekkokoulun kautta taitojen karttuessa siirrytään oman ikäryhmän joukkueisiin, jos sellainen on jo seurassa. Aivan nuorimmat pelaavat kiekkokoulussa useamman vuoden. Ikäryhmän oma joukkue perustetaan yleensä ”ekaluokkalaisille”. Edellytys kiekkokoulun aloittamiseen on, että pelaaja pysyy pystyssä luistimilla ilman aikuisen apua.

 

Tarvittavat varusteet:

- luistimet

- kaulasuoja (ruokalappumalli, löytyy urheilukaupoista)

- kypärä, jossa on kasvoja suojaava ristikko

- liikunnallinen asu

- sopivat ja suojaavat käsineet

- suositeltavia varusteita ovat: kyynärsuojat ja polvisuojat

- lasten jääkiekkomaila

 

Sisun Leijona-kiekkokoulu järjestetään Hämeenlinnassa Jääliikuntakeskus Hakiolla  (Kiekkoritarinkuja 5) maanantaisin klo 18.15-19.05 ja lauantaisin klo 10.00-10.50. Kevätkauden 2018 pelaajamaksu 150 euroa sisältää vakuutuksen, Leijona-kiekkokoulupaidan lainaksi. Kokeilemaan pääsee 2 krt ilmaiseksi.  

 

Ilmoittautuminen yhteystietolomakeen kautta: Ilmoittautuminen kiekkokouluun

 

Kiekkokoulun sisäinen tiedotus hoidetaan ryhmän oman nettisivuston kautta, osoite on: https://sisukiekkokoulu.nimenhuuto.com.

 

Tiedustelut: kiekkokoulun rehtori Outi Pohjanvirta,  p. 045 1531 340 & outi.pohjanvirta(at)mouseout.fi

 

Voit toki ottaa yhteyttä suoraan tästä:

 

Seuraa meitä:

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • YouTube Clean

© 2014 by Jeo