Search
  • Juha Lehto

LEIRITIEDOTE 2

Paljon on tullut kysymyksiä vanhempien osallistumisesta, joten lienee paikallaan avata asiaa hiukan paremmin. Kaikki perheen jäsenet ovat erittäin tervetulleita mukaan. Leirille lähtevillä perheenjäsenillä ei ole velvoitetta tai tarvetta osallistua leiriohjelman järjestämiseen. Toki mukana voi olla sivusta seuraten tai osallistuen. Toki toiveissa on, että mukaan lähtijät osallistuisivat kimppakyytien järjestämiseen. Aikuisten majoittumisen hinta 73€/vrk ja alle 15v 63€/vrk. Lisäksi on mahdollisuus iltapalabuffaan 5,70 euron hintaan.


Ilmoittautukaa tai ilmoittakaa mukaan lähtevä pelaajanne joukkueen johtajallenne viimeistään perjantaina 21.5. entinen u11 ryhmä (runsaslukuisena) Tuulille ja u14 suoraan minulle.


Osallistumismaksujen eräpäivä on perjantai 4.6

Lähtö aika on Hakiolta perjantaina 18.06 klo.13:00

u8-u11 palaa Hakiolle sunnuntaina kello 17 haminoilla .

ent.u11-u14 kotiutunee maanantaina iltapäivällä.

https://www.sisu08.fi/ linkistä leirisivuille. Sivuilta löytyy nuoremmille suunniteltu esimerkki ohjelma. Kyselkääpä lisää… tarkempia ohjeita tulee kun asiat selkeytyy..


Sami Mäntylä

U14 huoltaja/leirittäjä

040 7244082

73 views0 comments

Recent Posts

See All

Morjesta pöytään, Vielä pari juttua. Pelikamat kuivataan jäähallilla. Meillä on pukukoppi koko ajan käytössä. Kaksi hikipukua olisi hyvä olla mukana. Kamat ehtivät kyllä kuivumaan yön aikana pukkariss

Asiat alkavat olemaan järjestyksessä leirimme suhteen. Urheiluopisto on hiukan ruuhkainen tulevana leiriviikonloppuna, mutta meille on onnistuttu järjestämään riittävät jäät ja kelvolliset majoitteet.

Tällä kertaa koko seura lähtee kauden päätteeksi perinteeksi muodostuneelle leirille tuttuun paikkaan Kuortaneen urheiluopistolle. Leirille on tervetulleita myös kaikki pelaajien sisarukset, vanhemmat