Search
  • Juha Lehto

LEIRITIEDOTE 3

Asiat alkavat olemaan järjestyksessä leirimme suhteen. Urheiluopisto on hiukan ruuhkainen tulevana leiriviikonloppuna, mutta meille on onnistuttu järjestämään riittävät jäät ja kelvolliset majoitteet.


Kaikille osallistujille on täysihoito, mikä tarkoittaa, että myös aikuisille on tarjolla aamiaisen lisäksi lounas ja päivällinen. Lapsille on tilattu iltapala tuohon lisäksi.


Liinavaatteet ja pyyhkeet on hotellikäytänteiden mukaisesti talon puolesta tarjolla.

Toiminnan tarkoituksena on pelkän kiekkoilutouhun lisäksi opetella hieman omatoimisuutta pukkarissa ja hallilla yleensä, joten olisi hyvä, jos pelureilla olisi henkari tai henkareita, johon saisivat omat kamansa kuivumaan. Kova yritys on, että saisimme omat pukkarit, jotka olisivat kokoaikaisessa käytössä, mutta tästä ei ole vieläkään täyttä varmuutta.


Saunatilanne meni tuplabuukkausten takia hieman mykkyrälle, mikä tarkoittaa sitä, että meillä ei ole isoa saunaa käytössä, mutta jonkinlainen hikikoppi uimareiden lämmittelyyn järjestyy kyllä.


Mukaan pelikassiin tulee pakata pelipaita. Meille on tulossa yllätys vieraita harkkapeleille. Pelipaidan voi poikkeuksellisesti pakata pelikassiin siististi viikattuna omaan muovipussiinsa. (ei saa unohtaa koko kesäksi)


Lätkäkassiin pakataan vain se mitä hallilla tarvitaan. Pelurit tuskin käyvät hallilla suihkussa, mutta hikipyyhe on syytä laittaa mukaan. Toiseen nyssäkkään sullotaan majoituksessa tarvittavat kamat, eli normi vaatteet sään mukaan. Meillä ei ole mitään ohjelmaa huonojen keliolosuhteiden alla, joten jämäkkiä sadevarusteita ei tarvita. Uida molslkutellahan nuo ovat aiemmin tykänneet, eli rantakamppeet matkaan.


Puhelimethan noilla kaikilla on, mutta muita pelivehkeitä ei sallita. Rahaa lapsukaiset ei välttämättä tarvitse mihinkään, mutta aiempina vuosina nuo ovat ”karanneet” S-marketille suorittamaan tärkeitä hankintojaan.


Lätkäkassiin pakataan:

-varusteet, luikkarit suojineen, pyyhe, pelipaita, harkkapaita, vesipullo, henkari


Majoitusreppuun

-vaihtovaatteet yms, uimakamat, hammasharja, vesipullo, uninalle, partakone…


Viikonlopusta näyttäisi tulevan helteinen, joten aurinkovoide voi olla tarpeen. Perinteisesti Kuortaneella on ollut runsaasti hyttysiä, eli hyttysmyrkkykin kannattaa pakata mukaan.

Sunnuntaina pelataan harkkapelejä. U9 kohtaa ainakin S-Kiekon Seinäjoelta, toinen vastustaja on vielä hakusessa.


U14 vieraaksi tulee Virtain Kiekko-Karhut


Startti on siis Hakiolta pe 13:00. Matka kestää yhdellä pysähdyksellä reilun kolmetuntisen. Perillä menemme suoraan päivälliselle, joten eväitä ei tarvitse paljon varailla.

Noin kello 16:30 jaan huonekortit ja ruokaliput opiston respan edustalla. Nuorempien jäävuoro alkaa jo klo. 18:00, joten meillä ei ole siinä välissä ylimääräistä aikaa tärvättäväksi.


U14 joukkueella on kuljetuskapasiteettia runsaasti, eli kaikkien kamat saadaan peräkärryihin. Myös teroituskone lähtee mukaan.


https://www.sisu08.fi/ linkistä leirisivuille. Sivuilta löytyy nuoremmille suunniteltu esimerkki ohjelma. Kyselkääpä lisää, tarkempia ohjeita tulee kun asiat selkeytyy.


Sami Mäntylä

U14 huoltaja/leirittäjä

040 7244082

64 views0 comments

Recent Posts

See All

Morjesta pöytään, Vielä pari juttua. Pelikamat kuivataan jäähallilla. Meillä on pukukoppi koko ajan käytössä. Kaksi hikipukua olisi hyvä olla mukana. Kamat ehtivät kyllä kuivumaan yön aikana pukkariss

Tällä kertaa koko seura lähtee kauden päätteeksi perinteeksi muodostuneelle leirille tuttuun paikkaan Kuortaneen urheiluopistolle. Leirille on tervetulleita myös kaikki pelaajien sisarukset, vanhemmat

Paljon on tullut kysymyksiä vanhempien osallistumisesta, joten lienee paikallaan avata asiaa hiukan paremmin. Kaikki perheen jäsenet ovat erittäin tervetulleita mukaan. Leirille lähtevillä perheenjäse