Search
  • Juha Lehto

Leiritiedote 4

Morjesta pöytään, Vielä pari juttua. Pelikamat kuivataan jäähallilla. Meillä on pukukoppi koko ajan käytössä. Kaksi hikipukua olisi hyvä olla mukana. Kamat ehtivät kyllä kuivumaan yön aikana pukkarissa.

Lähtö aika on ehdoton 13:00 Kokoonnutaan siis vähän aikaisemmin.


Menomatkalla pysähdymme Kyrönlahden St-1:lla Ylöjärven ja Kurun välimaastossa. Nautimme seuran piikkiin jätskit ja hädänalaiset saavat käydä pissalla. Taukopaikka on vaatimaton, muttei aivan niin ankea kun muut vaihtoehdot.

Perillä jaetaan heti huonekortit ja ruokailu rannekkeet. Nuoremmat suuntaavat heti syömään klo.16:30. https://www.sisu08.fi/ linkistä leirisivuille.

Sami Mäntylä U14 huoltaja/leirittäjä 040 7244082

67 views0 comments

Recent Posts

See All

Asiat alkavat olemaan järjestyksessä leirimme suhteen. Urheiluopisto on hiukan ruuhkainen tulevana leiriviikonloppuna, mutta meille on onnistuttu järjestämään riittävät jäät ja kelvolliset majoitteet.

Tällä kertaa koko seura lähtee kauden päätteeksi perinteeksi muodostuneelle leirille tuttuun paikkaan Kuortaneen urheiluopistolle. Leirille on tervetulleita myös kaikki pelaajien sisarukset, vanhemmat

Paljon on tullut kysymyksiä vanhempien osallistumisesta, joten lienee paikallaan avata asiaa hiukan paremmin. Kaikki perheen jäsenet ovat erittäin tervetulleita mukaan. Leirille lähtevillä perheenjäse