Search
  • Juha Lehto

LEIRITIEDOTE 1

Tällä kertaa koko seura lähtee kauden päätteeksi perinteeksi muodostuneelle leirille tuttuun paikkaan Kuortaneen urheiluopistolle. Leirille on tervetulleita myös kaikki pelaajien sisarukset, vanhemmat, mummot ja vaarit. Hienoa olisi, että etenkin nuorimpien ikäluokkien vanhempia lähtisi matkaan mukaan. Vanhemmille löytyy opistolla liikunta-aktiviteetteja yms.


Leirillä asutaan pääosin kahden hengen huoneissa, mutta pienemmille junnuille pystytään järjestämään myös neljän hengen ratkaisuja, joihin saadaan tarvittaessa tuttu aikuinen sovitettua joukkoon. Majoittuminen organisoidaan siten, että kaikilla lapsukaisilla on omat turvalliset kaverit/aikuiset lähellä. Ruokailut tapahtuvat opiston ravintolassa, jonne joukkue siirtyy aina porukassa. Myös jäähalliin ja muihin puuhiin kuljetaan valmentajavetoisesti.


Tarkoitus on, että kukin joukkue toteuttaa oman harjoitustoiminnan ja muun ohjelman sopivaksi katsomallaan tavalla. Mikäli lähtijöitä on kovin vähän, niin jäävuoroja voidaan joutua hieman yhdistelemään.


Opistolla syödään hyvin ja useasti ravintolan buffetissa. Ruuat ovat hyvälaatuisia ja pelureilla on aikaisempina vuosina ollut maitti kohdallaan. Ravintola pystyy toimittamaan lähes kaikki erikoisruokavaliot. Ruokavaliot ilmoitetaan opistolle majoitusvarauksen yhteydessä keskitetysti. Kerään tiedot myöhemmin.


Kuortaneelle matkustetaan kimppakyydein. Tarkastelimme mahdollisuutta tilausajoon, mutta se hanke kaatui, koska isommat jonnet kotiutuvat vasta maanantaina. Rahaa ei leirillä välttämättä tarvita, mutta ovathan nuo vekarat karkkikaupoilla käyneet, joten jokunen lantti voi olla tarpeen.


https://www.sisu08.fi/ linkistä leirisivuille. Sivuilta löytyy nuoremmille suunniteltu esimerkki ohjelma. Kyselkääpä lisää… tarkempia ohjeita tulee kun asiat selkeytyy..

Sami Mäntylä

U14 huoltaja/leirittäjä

040 7244082

33 views0 comments

Recent Posts

See All

Morjesta pöytään, Vielä pari juttua. Pelikamat kuivataan jäähallilla. Meillä on pukukoppi koko ajan käytössä. Kaksi hikipukua olisi hyvä olla mukana. Kamat ehtivät kyllä kuivumaan yön aikana pukkariss

Asiat alkavat olemaan järjestyksessä leirimme suhteen. Urheiluopisto on hiukan ruuhkainen tulevana leiriviikonloppuna, mutta meille on onnistuttu järjestämään riittävät jäät ja kelvolliset majoitteet.

Paljon on tullut kysymyksiä vanhempien osallistumisesta, joten lienee paikallaan avata asiaa hiukan paremmin. Kaikki perheen jäsenet ovat erittäin tervetulleita mukaan. Leirille lähtevillä perheenjäse