Sisu Hockey Hämeenlinna ry

Perustettu 19.11.2014

 

Sisu Hockeyn edeltäjä Hauhon Sisun jääkiekkojaosto sai jääkiekkoliitolta Nuori Suomi sinetin 31.1.2004. Nuori Suomi toiminta tähtää jokaisen mukanaolijan huomioimiseen, nuoren kasvun tukemiseen ja onnistumisen elämysten tarjoamiseen. Sisun juniorijääkiekko haluaa olla mukana tukemassa valtakunnallista Nuori Suomi-ohjelmaa tarjoamalla Sisulaisen tavan tehdä nuorisotyötä Hämeenlinnan seudun lasten hyväksi. Sinetti antaa meille sekä mahdollisuuksia että velvollisuuksia kehittää jatkuvasti toimintaamme.

 

Sisu on jääkiekkoseura, jonka tavoitteena tarjota mahdollisuus harrastaa tätä upeaa lajia ilman menestyspaineita ja kohtuullisin kustannuksin muidenkin harrastusten ja koulunkäynnin sekä perhe-elämän ohella.

 

Tarjoamme kaikenikäisille jääkiekon harrastajille mahdollisuuden toteuttaa itseään joko pelaajana tai muuna osallistujana. Kannustamme jäseniämme terveisiin elämäntapoihin sekä myös kouluttamaan ja kehittämään itseään. Päämäärämme on tarjota lapsille ja nuorille jääurheilun harrastusmahdollisuus joko pelaajana, valmentajana, erotuomarina tai muuna toimihenkilönä, edistää lasten ja nuorten tervettä kehitystä ja itsetuntoa, sekä saada jääurheilu koko perheen yhteiseksi harrastukseksi.

 

Pyrkimyksenä on tarjota kaikille mukana oleville lapsille heidän ehdoillaan toteutettua sekä heidän kehitystään tukevaa monipuolista liikuntatoimintaa. Kilpailullisia voittamiseen liittyviä tavoitteita ei joukkueille aseteta. Seura sitoutuu siihen, että lapsia peluutetaan ja harjoitutetaan koko pelikauden ajan mahdollisimman tasapuolisesti. Peliajan saamisen edellytyksenä on, että pelaaja noudattaa joukkueen yhteisesti hyväksymiä sääntöjä.

 

Arvostamme myös muita liikuntamuotoja. Jotta voisimme toteuttaa tärkeintä perusarvoamme: urheilullisuutta, on talouden oltava kunnossa. Tarkan suunnitelmallisuuden avulla pyrimme tulokseen, jonka tärkein lähtökohta on omavaraisuus. Teemme vain sellaisia sitoumuksia, joista voimme vastata.

 

Yhteystiedot 2017-18

 

Puheenjohtaja  Juha Lehto jeolehto(at)iki.fi puh. 0505165013

Varapuheenjohtaja  Outi Pohjanvirta, outi.pohjanvirta(at)mouseout.fi puh. 0451531340

Valmennuspäällikkö Pekka Pohjanvirta, pekka.pohjanvirta(at)mouseout.fi puh.  050 518 1606

Tiedotus Juha Lehto, jeolehto(at)iki.fi puh. 0505165013

 

 

 

 

 

 

 

Seuraa meitä:

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • YouTube Clean

© 2014 by Jeo